home Γενικά, Επικαιρότητα Discover Dogs: Η έκθεση για όλους τους σκύλους!

Discover Dogs: Η έκθεση για όλους τους σκύλους!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

11-13 Οκτωβρίου 2019, ΜΕC Παιανίας

«Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι αγαπούσαν άνευ όρων, όπως ένας σκύλος». Αγαπάμε τον σκύλο μας, όσο μας λατρεύει και αυτός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το αποδείξουμε έμπρακτα από την επίσκεψη μας στην κυνοφιλική έκθεση Discover Dogs 2019.

Γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος, εκδότης του περιοδικού, διοργανωτής

Η Discover Dogs επιστρέφει! Από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 οι κηδεμόνες και οι φίλοι του σκύλου θα έχουν μέσω της έκθεσης την ευκαιρία να συναντήσουν συγκεντρωμένους τόσους επαγγελματίες και να βρουν μια τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες και προϊόντα, επιλέγοντας το καλύτερο για τα κατοικίδιά τους. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικούς σε θέματα υγείας, διατροφής κι εκπαίδευσης, να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν τη δράση φιλοζωικών σωματείων, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να παίξουν και να κερδίσουν πολλά δώρα.

Μια βόλτα στους χώρους της Discover Dogs είναι μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του σκύλου. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε!

Εκθέσεις Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος

Φέτος, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και οι 3 φθινοπωρινές Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας σκύλων, CACIB για όλες τις φυλές, του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος οι οποίες είναι ενταγμένες στο Βαθμολογικό Σύστημα. Η δε Έκθεση της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019, θα είναι η 2η Προκριματική έκθεση για τα CRUFTS 2020 (3 x CACIB & 2nd CRUFTS QUALIFICATION). Ταυτόχρονα, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου και Εκδήλωση Αναγνώρισης.
Περισσότερες πληροφορίες στο:
www.discoverdogs.gr/ekthesi-koe/

Μεγάλος χορηγός

Xορηγός

Aμφιθέατρο

Καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα διεξάγονται ομιλίες από ειδικούς σε θέματα εκπαίδευσης, υγείας, διατροφής κ.α. Καταξιωμένοι επαγγελματίες θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και θα απαντήσουν σε όλες τις απορίες του κοινού.
Όλες οι νέες τάσεις, οι σύγχρονες μελέτες και τα πιο πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία θα παρουσιαστούν από τους καταλληλότερους ανθρώπους του χώρου, σε ένα τριήμερο γεμάτο σεβασμό κι αγάπη για τον σκύλο.
Με βασικό μέλημα την ευζωία του σκύλου και την αρμονική συμβίωση, το αμφιθέατρο θα αποτελέσει την αφορμή ώστε να γίνουμε πιο υπεύθυνοι απέναντι στον αγαπημένο μας φίλο, να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες του, να ανακαλύψουμε όλα τα ιδιαίτερα χαρίσματά του και να δεθούμε ακόμα περισσότερο μαζί του.
Περισσότερες πληροφορίες & πρόγραμμα στο:
www.discoverdogs.gr/amfitheatro/

Χορηγός αμφιθεάτρου

Ανακαλύψτε τις φυλές

Στη μοναδική στην Ελλάδα έκθεση τέτοιων προδιαγραφών θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε διαφορετικές φυλές σκύλων από τους κηδεμόνες τους ή από ομίλους, να μάθετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τις ανάγκες τους και να συζητήσετε για τον τρόπο που θα τους προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον.
Περισσότερεςπληροφορίες στο:
www.discoverdogs.gr/anakalipste-tis-fyles/

Χορηγός

Δράσεις για παιδιά

Στην μοναδική έκθεση για σκύλους θα έχετε την ευκαιρία να εισαγάγετε το παιδί σας στην ευγενή έννοια της ζωοφιλίας. Η Discover Dogs 2019 είναι ιδιαίτερα φιλική προς το παιδί, μιας και έχουν σχεδιαστεί δεκάδες δραστηριότητες για αυτό προκειμένου να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί αλλά και να καλλιεργήσει την αγάπη του για τους σκύλους.
Να μάθει για αυτούς, να έρθει σε επαφή μαζί τους και να ξεκινήσει σιγά σιγά να αποκτά την αρετή της ενσυναίσθησης. Πώς είναι άραγε να μπαίνεις στη θέση ενός σκύλου; Παιχνίδια, δώρα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κατασκευές θα μετατρέψουν την έκθεση στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας και μάθησης του παιδιού σας.
Περισσότερες πληροφορίες & πρόγραμμα στο:
www.discoverdogs.gr/draseis-gia-paidia/

Grooming

Ο καλλωπισμός του σκύλου μας είναι απαραίτητος για την ομορφιά αλλά κυρίως για την ευζωία του και η διαδικασία πρέπει να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Η αμέλεια της περιποίησης και οι λάθος τεχνικές ενδέχεται αν δημιουργήσουν πολλά και ποικίλα προβλήματα στην υγεία και τη συμπεριφορά του.
Στη Discover Dogs 2019, οι πλέον διακεκριμένοι groomers της Ελλάδας, θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις τελευταίες εξελίξεις, τις σύγχρονες πρακτικές και τα νέα προϊόντα για τη φροντίδα του σκύλου.
Περισσότερες πληροφορίες στο:
www.discoverdogs.gr/grooming/

Χορηγός

GroomAthens 2019

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, και συγκεκριμένα στις 12 και 13 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία Animagroom, θα πραγματοποιηθεί και η GroomAthens 2019, ο Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων με ταυτόχρονα Επαγγελματικά Σεμινάρια μόνο για Groomers. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του European Groomers Association (E.G.A.) και του Ελληνικού Σωματείου Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ)
Όλες οι πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: www.groomathens.gr

Eκδήλωση ενδιαφέροντος για υιοθεσία

Τα ζωοφιλικά σωματεία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκθεση. Στη Discover Dogs αγαπάμε όλα τα ζώα χωρίς να μας επηρεάζει σε κανένα επίπεδο το αν είναι αδέσποτα, ημίαιμα, ηλικιωμένα, άρρωστα ή αν έχουν κάποια μικροπροβλήματα συμπεριφοράς. Γι΄αυτό και στηρίζουμε έμπρακτα το έργο των ζωοφιλικών σωματείων μιας και αποτελεί ισχυρή πεποίθησή μας ότι η υιοθεσία και η φροντίδα ενός αδέσποτου ζώου είναι πράξη πολιτισμού.
Στην έκθεση θα υπάρχουν ομάδες εθελοντών φιλοζωικών σωματείων που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για το πολύτιμο έργο τους και για τους τρόπους που μπορεί όποιος επιθυμεί να συμβάλλει σε αυτό.
Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα να εκδηλώσει κάποιος το ενδιαφέρον του για υιοθεσία και να ενημερωθεί για όλα τα βήματα της νόμιμης διαδικασίας που θα πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου να γίνει κηδεμόνας και να χαρίσει μια νέα ευτυχισμένη ζωή σε ένα πρώην αδέσποτο.
Όλες οι πληροφορίες στο:
www.discoverdogs.gr/ekdilosi-endiaferontos-gia-yiothesies/

Συχνές Ερωτήσεις;

 • Η είσοδος είναι δωρεάν; Υπάρχει Parking;
  H είσοδος και το parking είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δείτε όλες τις πληροφορίες για την εύκολη πρόσβαση και την είσοδό σας στην έκθεση στο
  www.discoverdogs.gr/odigies-prosvasis/
 • Μπορώ να σας επισκεφτώ με τον σκύλο μου;
  Ακόμα και αν ένας σκύλος είναι εξοικειωμένος στην ανθρώπινη συντροφιά, είναι δύσκολο να προβλεφτεί η αντίδρασή του ανάμεσα στο πλήθος, την κίνηση και τη «φασαρία» που ενδέχεται να επικρατήσει στην έκθεση. Οι άνθρωποι της διοργάνωσης, σε μια ορθότερη προσέγγιση της Discover Dogs 2019, αποφάσισαν η είσοδος να επιτρέπεται μόνο σε σκύλους που συμμετέχουν σε κάποια από τις δράσεις της.
  Προτεραιότητα της Discover Dogs και των διοργανωτών αποτελεί η ασφάλεια όλων (σκύλων, παιδιών και ενηλίκων). Στους χώρους της έκθεσης θα υπάρχει πλήθος κόσμου, πολλά παιδιά αλλά και αρκετοί σκύλοι που θα συμμετέχουν στις δράσεις της Discover Dogs. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μαζί ενδέχεται να προκαλέσουν στρες και νευρικότητα στο κατοικίδιό σας. Επομένως, θα σας συμβουλεύαμε να μην φέρετε μαζί τον σκύλο σας.
  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
  Δείτε τις πληροφορίες στο: www.discoverdogs.gr/den-ferno-mazi-mou-ton-skylo-mou/
 • Μπορώ να αγοράσω έναν σκύλο;
  Ο στόχος της Discover Dogs είναι ενημερωτικός και ∆ΕΝ πραγματοποιούνται σε καμία περίπτωση πωλήσεις κουταβιών ή σκύλων.
 • Υπάρχει κόστος παρακολούθησης στην ενότητα Grooming;
  Oι παρουσιάσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιούνται δωρεάν. Κόστος συμμετοχής υπάρχει μόνο στα αποκλειστικά σεμινάρια για επαγγελματίες groomers που θα γίνουν στο πλαίσιο της GroomAthens 2019.
 • Πώς θα μείνω ενημερωμένος για τα νέα σας;
  Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα social media

Επίσης όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στο www.discoverdogs.gr


Μοιραστείτε με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •